Meghna Preloader

Üdvözlöm weboldalamon!


Ha látványos, felhasználóbarát és mindenképpen megfizethető weboldalat szeretne, a legjobb helyen jár! Több mint 20 év reklámgrafikusi tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére! Nem csak weboldal készítés, hanem bármilyen egyéb reklámgrafikai tervezés és kivitelezés terén is. Legyen szó akár szimpla névjegykártyáról, szórólapokról, embléma-tervezésről, termékkatalógusokról vagy akár jármű-, ill. komplett üzletdekorációról.

Ellentétben a nagyipari webdesign szolgáltatókkal, a modern, elegáns weboldalak készítése mellett arra törekszem, hogy minden ügyfelem a lehető legtökéletesebb weboldalat vagy reklámgrafikai szolgáltatást kapja, ami nem csak látványos megjelenésű, hanem teljességgel kiszolgálja ügyfelei minden igényeit. Nem a trendek kizárólagos követése és a gyors, futószalagszerű munkavégzés a célom, hanem amit jómagam is elvárok minden szolgáltatótól, profi és ügyfélorientált kiszolgálás. Bármilyen megrendeléssel is fordul hozzám, garantáltan a fenti szempontokat szem előtt tartva, a lehető legtökéletesebb terméket nyújtom át, ami ár/érték arányt tekintve kétségkívül a legjobb üzlet Önnek!

Számomra nincs túl kicsi munka. Egyéni vállalkozóként megértem a hozzám hasonló kis vállalkozások igényeit, és belátom, a kisebb projektek is óriási jelentőséggel bírnak számukra! Tekintse meg web design portfóliómat és bármilyen jellegű kérése, kérdése, megrendelése vagy ötlete van, lépjen kapcsolatba velem! Garantáltan ingyenes felméréssel és kötelezettség nélküli árajánlat készítéssel állok minden leendő ügyfelem rendelkezésére!

Web Design

HTML5 és Wordpress weboldalak készítése, Prestashop webáruházak és real estate portálok készítése. Teljeskörű szolgáltatás, domain és hosting ügyintézéssel.

Digital Print

Névjegykártyák, szórólapok, poszterek, katalógusok, éttermi menük nyomtatása. Reklámgrafika, logótervezés, üzlet- és járműdekorációk tervezése, kivitelezése.

Számítástechnika

Számítógépek, laptopok kisebb javítása, felújítása, fejlesztése és karbantartása. Vírus és adware fertőzések eltávolítása. Windows rendszerek telepítése.

Reszponzív technológia

A reszponzív web design technológia a legmodernebb weboldal fejlesztési technika, ma már gyakorlatilag létfontosságú. A technikának köszönhetően a weboldalak felismerik a megjelenítő eszköz méretét és hozzá igazítva jelenítik meg az oldal elemeit. Nincs szükség külön mobilra fejlesztett weboldalra! Weboldala minden eszközön tökéletesen jelenik meg, ami által ügyfelei kényelmesen böngészhetnek az oldalon, a tartalomra fókuszálva. Tekintse meg a mellékelt rövid videót a reszponzív technológia alapjainak megismeréséhez!

cross-browser

Egyedi megjelenés

Egyedi, személyre szabott látványos dizájn, onsite SEO, domain és hosting. Ellentétben a multik sorozatgyártott unalmas és sablonos weboldalaival, én a leginkább egyéniségére szabott, maximálisan felhasználóbarát weboldalát készítem el Önnek! Garantáltan a legjobb ár/érték arány, amit találhat!

Kompatibilitás

Weboldalaim az összes legnépszerűbb böngészővel kompatibilisek a tökéletes és hibamentes megjelenés érdekében. A responsive html5 technológiának köszönhetően pedig akár eszközfüggetlen weboldalat is készíthetek Önnek, ami jóformán elengedhetetlen ma, az okostelefonok és tabletek korában!

Onsite SEO

Minden általam készített weboldalt ügyfeleimmel közösen kidolgozott, teljeskörű onsite SEO-val építek fel. A multikkal ellentétben ezért nem kell külön vagyonokat fizetnie. Ennek köszönhetően könnyedén vetélytársai elé kerülhet a keresők rangsorolásában!

Több, mint
100

Elégedett ügyfél

Több, mint
150

Elkészült projekt

Visszajelzések
99 %-a

Pozitív!

Kemény munka
1500 +

csésze kávéval

Szolgáltatásaimról bővebben

Weboldal készítés

Látványos dizájn, modern technológia, alacsony árak! A világon minden harmadik háztartás, összesen 600 millió család böngészik az interneten, és ez a szám évről évre emelkedik. Nincs még egy olyan reklámozási lehetőség, ami ekkora embertömeghez juttathatja el szolgáltatásait, termékeit. Egy látványos, modern, felhasználóbarát weboldal a megfelelő SEO (keresőoptimalizálás) programmal, nap, mint nap potenciális ügyfelek százainak, ezreinek mutathatja be vállalkozását. Ilyen lehetőséget egyszerűen nem szabad kihagyni!

Emellett minden komoly vállalkozás piaci megjelenésének alapeleme egy igényes weboldal. Reklámértéke mellett nem elhanyagolható az a tulajdonsága sem, hogy általa a legátfogóbb, legrészletesebb képet mutathatja üzletéről. Ma már könnyedén megjelenítheti akár teljes kínálatát feltöltött videók, fényképek, katalógusok segítségével. Mindezt elérhető áron, és a lehető legjobb ár/érték arányban kínálom Önnek, legyen akár egyéni vagy kisvállalkozása, akár multi cége komplex igényekkel. Megalkotom a büdzséjéhez mérten a legmegfelelőbb, professzionális, maximális hatékonyságú webes megjelenési formát.

Minden általam készült weboldalhoz garantálom a teljes hozzáférését, minden fájlt, jelszót a rendelkezésére bocsájtok. Maximális kompatibilitási és működési garanciát vállalok az összes ma népszerű platformon. Nem hagyom magára később sem, figyelemmel kísérem az oldal működését, teljesítését, és ingyenes szaktanácsadással segíthetem, hogy weboldala a maximális hatékonysággal működjön. Valamint kedvezményes áron teljesítem későbbi fejlesztési, frissítési, karbantartási igényeit is!

Responzív HTML5 technológia

Napjainkban az okostelefonok, tabletek és laptopok korában, gyakorlatilag elengedhetetlen, hogy weboldala minden eszközön, minden képernyőn kifogástalanul jelenjen meg. Ezt teszi lehetővé a legújabb reszponzív HTML5 technológia. Segítségével olyan weboldalakat készíthetek, melyek minden kijelzőhöz tökéletesen igazodnak.

Ügyfeleinek nem kell apró betűket bogarásznia, vagy hosszasan nagyítania oldalát mire olvashatóvá válik - ahogy ez a régi, ill. hagyományos weboldalaknál szükségszerű. Nem kell extra költségért mobilra optimalizált külön oldalt készíttetnie, a reszponzív weboldal minden képernyőmérethez automatikusan hozzá igazodik. Próbálja ki a weboldalamat megnyitni mobil eszközön, vagy átméretezni a böngésző ablakot, és figyelje, mi történik! Az Ön weboldalát is ugyanezzel a technikával készítem el, így ügyfeleire már első találkozáskor is kellemes benyomást tehet weboldalán keresztül.

Minden megrendelőmnek igyekszem a tevékenységéhez és arculatához maximálisan hozzáillő, modern, látványos és egyedi oldalt készíteni. Ez elengedhetetlen, hiszen az amatőr módon készült, sablonos és kaotikus, esztétikailag nem megfelelő oldalak, pontosan az ellenkező hatást válthatják ki látogatóiból, mint ami a célja. Lehet Ön a legjobb a szakmájában, ha leendő ügyfele egy rosszul elkészített weboldalon keresztül találkozik Önnel, azonnal bezárja, és az alapján fogja megítélni Önt is. Így hát a külalak alapvető fontosságú. Ezért kell a weboldal készítését mindenképp szakemberre bízni. Minden ügyfelemnek garantálom, az egyedi, modern és látványos megjelenést.

SEO - Keresőoptimalizálás

A SEO a weboldal készítés legfontosabb eleme. Mégis a weboldalak többsége e téren igen komoly hiányosságokkal küzd. Mit ér egy gyönyörű weboldal, ha a keresők számára láthatatlan? Egy hanyag módon elkészített, optimalizálatlan weboldal a legfontosabb célját hibázza el: a potenciális ügyfélkörhöz való eljutást. Az emberek többsége a keresőoldalak első 3 oldaláról választ, ha Ön nincs ott, nem sok eséllyel találnak weboldalára. Így Ön helyett a konkurens cégeket választják.

Az általam készített weboldalak szerkezetileg maximálisan kompatibilisek az összes népszerű keresőmotorral. Az Ön által meghatározott tartalmi tényezők, kulcsszavak és kifejezések köré építem oldalát a kezdetektől. Segítek kialakítani a célokat, megtalálni a legfontosabb kulcsszavakat, hogy weboldala elsősorban potenciális ügyfeleihez jusson el, és azok az elsők között találjanak oldalára. Elkészítés után elvégzek minden alapvető lépést, indexelést minden ügyfelem részére, árkategóriától függetlenül, valamint további extra keresőoptimalizálási opciókat kínálunk, hogy weboldala a lehető leghamarabb maximális hatékonysággal működjön.

Külön kérés és díjazás nélkül is monitorozom saját készítésű oldalaimat, szükség esetén felkeresem ügyfeleim, ha szükséges, és díjtalan tanácsadással próbálok segíteni, hogy weboldalából kihozza a maximumot. Nem számít a projekt mérete, ha csak egy egyszerű, olcsó weblapot rendel tőlem, akkor is a maximális eredményességre törekszem. Ügyfeleim sikere elsődleges szempont és oldalaim teljesítése presztízskérdés számomra!

Teljeskörű szolgáltatás

Az első konzultációtól weboldala végső üzembe állításáig, minden szükséges teendőt elvégzek. Öntől csak álmai, tervei, elképzelései megosztását és a szükséges tartalmi elemek, szövegek, képek rendelkezésre bocsájtását várom. Csak a tartalom kialakítása az Ön feladata - hiszen szakmájához, üzletéhez Ön ért a legjobban - viszont ebben is segítségére lehetek. Minden mást leveszek a válláról. Regisztrálom és beállítom az Ön által kiválasztott domain nevet; megrendelem az Ön igényéhez legjobban illő hosting fiókot; elkészítem, feltelepítem és tesztelem weboldalát; elvégzem az összes szükséges és fontos tartalmi regisztrációkat (Google Maps, Webmaster Tools, Analytics, stb.); összekapcsolhatom weboldalát meglévő Facebook, Google+, Twitter, Skype, stb. fiókjaival. Bemutatom weboldala működését és, ha szükséges segítséget nyújtok a használatában. Mindezek után átadom Önnek az összes weboldallal kapcsolatos regisztráció adatait, jelszavait, valamint a teljes állomány mentését – sok szolgáltatóval ellentétben, akik a későbbi haszon reményében visszatartják ezeket ügyfeleiktől. Garanciát vállalok az oldal 100%-os, hibátlan működésére, az esetlegesen felmerülő – nem felhasználói hibából eredő – problémákat kijavítom. Az oldal elindítása után is állok rendelkezésére, bármilyen jellegű karbantartás, fejlesztés, módosítás válik szükségessé!

Akár vadonatúj weboldalat készíttetne, akár meglévő régi weblapját újítaná fel, megfizethető és professzionális szolgáltatással állok rendelkezésére, törekedve az Ön és ügyfelei igényeinek maximális kiszolgálására, a látványos megjelenésre, a tökéletes és felhasználóbarát működésre, a legtöbb mai platformmal való kompatibilitásra.

Logó tervezés

Cége emblémája vállalkozásának legfontosabb ismertetőjele. Egy látványos logó erősíti a bizalmat cége iránt. A megfelelően kialakított arculat vállalkozása profizmusát és nagyságát sugallja, elengedhetetlen kelléke saját márkájának megismertetéséhez és elterjesztéséhez. Ugyanakkor egy hanyagul tervezett logó akár el is riaszthatja leendő ügyfeleit, ezért megtervezését mindenképp bízza szakemberre. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal mindig arra törekszem, hogy ügyfeleimnek egyedi, látványos és korszerű logót alkossak.

Nyomdaipari termékek

A mindennapos használat, kommunikáció és kapcsolattartás közben biztosítják, hogy vállalkozása, cége ügyfelei figyelmének központjában maradjon. Legyen akár új vállalkozó, akár régi motoros a piacon, ezek az eszközök elengedhetetlen kellékei cégének promótálásában.
Legyen szó akár egy egyszerű névjegykártya, boríték vagy levélpapír designról, vagy komplett prospektusról, katalógusról, fő célom, hogy megrendelőim egyedi, profizmust sugalló termékekkel jelenjenek meg ügyfeleik előtt.

Üzlet dekoráció

Egy látványos, figyelemkeltő üzletdekoráció elengedhetetlen, hogy a vállalkozása közelében felbukkanó járókelők ügyfelekké, üzleti partnerekké váljanak. Ezen keresztül tudja bemutatni szolgáltatásait, megismertetni akcióit, termékeit közvetlen környezetével. Nélküle sok potenciális ügyfele elsétálna ajtaja előtt, emiatt reklámértéke felbecsülhetetlen.
Az év 365 napjában, 24 órában jut el az emberekhez, szemelőtt tartva vállalkozását, szolgáltatásait, minek köszönhetően jelentős forgalomnövekedést generálhat.

Jármű dekoráció

A járműdekoráció a leghatékonyabb, és költségkímélőbb reklám technika, amivel üzletétől távol is sikeresen reprezentálhatja szolgáltatásait! Egyszeri elkészítési költséggel, egy látványos autódekorációval az utakat járva nap, mint nap eljut ügyfeleihez szolgáltatásának reklámja. Minél többet közlekedik, annál több ember ismerheti meg vállalkozását, ezáltal több ügyfélhez és bevételhez juthat. Egy látványos járműdekoráció minden reklámeszköznél jobban felkelti a figyelmet.

Számítástechnika

SZÁMÍTÓGÉP JAVÍTÁS, KARBANTARTÁS
Régi vagy meghibásodott számítógépek, laptopok javítása, felújítása, karbantartása, tisztítása, fejlesztése.

WINDOWS RENDSZEREK
Windows 7, 8 és 10 rendszerek telepítése, újratelepítése, javítása, rendszervisszaállítás, frissítések, beállítások. Szoftver beszerzés és telepítés. Használati útmutatás, ingyenes szaktanácsadás.

Biztonság

ANTIVÍRUS ÉS BIZTONSÁGI SZOFTVEREK
Vírus, malware és adware fertőzés megszüntetése, internet security és antivírus szoftverek beszerzése, telepítése.
Biztonsági felülvizsgálat, ingyenes szaktanácsadás.

ADATMENTÉS • VISSZAÁLLÍTÁS • ADATTÁROLÁS
Törölt állományok visszaállítása, adatmentés sérült merevlemezekről, meghibásodott számítógépekről.

Együttműködő partnereim


Magyar Hosting

megacp

Nemzetközi Hosting

stablehost

Domain kezelés

namecheap

Web Design Portfólióm


Tekintse meg portfóliómat, és ha elnyerte tetszését, hívjon, és örömmel elkészítem az Ön weboldalát is!

Ügyfeleim mondták

Beata Pasku-Kakuk

June 7, 2016

Excelente service! My computer is better than a new. Fast and correct Service! Thank you!

Paul Coules

June 20, 2014

Fantastic design at great prices!

ZuliCar Szabo Zoltan

Jan 26, 2017

Atthys is our IT guy and web designer since 5 years. Fantastic service, low prices and very helpful!

Blog cikkek

facebook video virus

Facebook videó vírus fertőzés eltávolítása

Ez a fajta vírus leggyakrabban a Messengeren keresztül (fertőzött) ismerősöktől érkező fals, figyelemfelkeltő üzenetekbe rejtett linken keresztül terjed...

Megnyit
android adat tárolás

Androidos készülékeink adatainak biztonságos tárolása

Rengeteg megkeresést kapok elveszett, tönkrement telefonok tulajdonosaitól, hogyan szerezhetnék vissza kontaktjaikat, üzeneteiket, fotóikat stb...

Megnyit
adware fertozes eltavolitas

Adware fertőzött számítógép teljes takarítása

Ha számítógéped megfertőződött valamilyen mostanában veszett mód elterjedt adware szeméttel, sajnos nem egyszerű a takarítás, de nem is lehetetlen...

Megnyit
felho adattarolas

Értékes adatállományunk tárolása biztonságosan

Legfrissebb hírek szerint a Google kibővíti 15 Gigabyte-ra az email fiókokhoz adott Google Drive tárhelyeket, melyek összevontan használhatók mostantól...

Megnyit
Ugrás a Blogra

Kapcsolat

La Cala de Mijas (Málaga)
Telefon: +34 679 334 596
Email:
Kövessen a Facebookon:

Üzenet küldés sikeres! :)
Valami hiba történt! :( Próbálja újra!